Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 09. 2014. 15:17 >> 15:18

LOŠI LJUDI

Neoprostive greške slavnih

Neke slavne osobe popularne su zbog svog talenta, ali napravile su ili rekle i neke zaista grozne stvari. Budući da su bogati i slavni, neke od tih incidenata uspjeli su da sakriju od javnosti na neko vrijeme, ali kad tad sve ispliva na površinu pa ih ni ogromni bankovni računi ne mogu spasiti od istine...

Smatra se da je jedan od najboljih gitarista na svijetu. Svi članovi 'Led Zeppelina' poznati su po tome što su lude rok zvijezde, ali Džimi je prešao granicu.

On je 1972. kidnapovao 14-godišnju djevojčicu, imao seks s njom i skrivao je godinama kako bi izbjegao zatvor. Lori Medoks, koju je oteo, ostala je s njim nakon što se sve otkrilo i rekla je da je sve što je učinio bilo na neki način romantično! Sudski postupak nije pokrenut.

Slavni glumac bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca u svojim mlađim danima. Nekada je bio u braku s kraljicom popa Madonom, ali kada im je brak propao, Pen ju je zavezao za stolicu i satima je vrijeđao. Pritom je bio pijan.

Madona je uspjela da pobjegne tek kad mu je rekla da mora u toalet. Pozvala je policiju, ali nije ga tužila kako bi izbegla medijsku pažnju.

 

Džoni je bio 'loš momak', a dok se jednom vozio kroz nacionalnu šumu 'Los Padres' u Kaliforniji, njegov kamion se pregrijao i zapalio. Umjesto da potraži pomoć, Džoni je otišao na pecanje. Vatra se raširila i zapalila su se 2,5 kvadratna kilometra šume.

Izgorjelo je 49 kalifornijskih kondora, što je bilo otprilike 50% primjeraka te vrste, a vlada ga je kaznila iznosom od 82 hiljade dolara. Džoni je u svoju odbranu rekao da mu je žao, ali da ga 'baš briga za žute ptičurine'.

Poznati pjevač simpatizer je Enoha Pauela, člana Britanske konzervativne partije i otvorenog rasiste. On je, naime, rekao da će se Engleska raspasti ako se njena politika prema imigrantima ne promijeni. Dok ga je većina ljudi ignorisala, Erik ga je podržavao. Godine 1974. nastupao je pijan na bini pa je imao rasističke ispade.

Iako su svi snimci te večeri nestali, jedan od svjedoka događaja rekao je da je Erik pričao kako je Enoh u pravu i da sve Afroamerikance treba izbaciti iz zemlje i da je Britanija na putu da postane njihova kolonija. Erik je na kraju izjavio da nije rasista, a budući da nije bilo materijalnih dokaza da se ovo zaista dogodilo, sve je završilo s tom njegovom izjavom. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније