Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 03. 2013. 21:33 >> 21:34

JOKO ONO

Tvitovana slika krvavih naočara Džon Lenona

Joko Ono postavila je na Tviteru sliku krvavih naočara Džon Lenona koje je nekadašnji član Bitlsa nosio kada ga je prije 33 godine Mark Čepmen ubio hicem iz pištolja, na pragu kluće legendarnog muzičara.

Na slici Joko Ono je ispisala: „Više od 1.057.000 usmrćeno je oružjem u SAD-u od kako je Džon Lenon ubijen 8. decembra 1980.".

Postavivši sliku, Ono je poručila svojim ’pratiocima’ na Tviteru da je smrt voljene osobe bolno iskustvo i da Džon, i nakon više od tri decenije, nedostaje njoj i njihovom sin Šonu.

Joko Ono je sliku krvavih naočara iskoristila za omot njenog albuma iz 1981., koji nosi naziv „Sezona stakla“(Season of Glass).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније