Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

25. 03. 2013. 12:58   >>  13:00

KAO U SAPUNICI

Djevojčice zamijenjene u porodilištu

Francuskinja Sofi Serano, DNK testom, još prije osam godina, otkrila kako kćerka Manon, koju je rodila 4. maja 1994. nije njena. Tek je sada o svemu progovorila.

Tek rođenu Menon, medicinske sestre pri porođaju, zamijenile su s drugom djevojčicom. Iako je majka posumnjala kako u rukama ne drži svoje dijete, jer je bilo tamnije boje kože, niko u bolnici nije želio da je sasluša.

Život u porodici Serano normalno se nastavio sve do trenutka kad je suprug zatražio DNK analizu djeteta, misleći da ga Sofi vara. Test očinstva pokazao je kako djevojčica uistinu nije njegovo dijete, a kad je Sofi napravila isti test, lijekari su joj saopštili istu stvar.

Ali da stvar bude gora, suprug ju je u međuvremenu napustio, pa je sama morala da izađe na kraj s novonastalom situacijom. Najviše je to pogodilo djevojčicu Menon, koja je bila toliko zbunjena, jer nije znala ko je.

"Kada sam sve saznala imala sam osjećaj da mi se nebo na glavu srušilo i da sam izgubila svoju kćerku. Čitava porodica je odlazila u savjetovalište", rekla je pred kamerama Sofi, koja je tužila bolnicu u kojoj je rodila.

Zamijenjene djevojčice na kraju su odlučile da ostanu u porodicama u kojima su odrastale od samog rođenja, a advokat tužene bolnice smatra kako su majke same trebale da primijete da odgajaju tuđe dijete.(Dejli mejl)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније