Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ rts.rs ]

20. 10. 2014. 23:09 >> 23:08

ZAVRŠIO U ZATVORU

„Profesionalni“ bigamista

Ima samo 28 godina, a već četiri žene, sedam vjerenica i pet djevojaka... u isto vrijeme! To je Sonku Tidžanu, Gambijcu koji živi u Beču, donijelo neslavnu titulu najvećeg bigamiste u Austriji. I zatvorsku kaznu, naravno!

Nije navedeno na koji način je Sonko Tidžan, 28-godišnji Gambijac u Austriji zaveo čak 16 žena i natjerao ih da misle da su jedine u njegovo životu. Četiri je oženio, sedam vjerio, a sa pet se zabavljao. Kako je uspijevao da kontroliše situaciju, nije baš jasno.

Uglavnom, ženama je prilazio svuda po zemlji i uglavnom ih koristio da prespava kod njih, a onda se i useljavao, svraćao kad god je blizu, pozajmljivao pare koje nikada nije vraćao...

Razotkriven je tek kada je upoznao Sonju Majar. Bila je to (barem za nju) ljubav na prvi pogled. Sonko je takođe optužen za prevaru, jer je koristio žene, djecu i lažna imena i fotografije svojih tamnoputih prijatelja da bi od austrijskih socijalnih službi izvukao na hiljade eura.

Jednom je otišao tako daleko da je na društvenim mrežama napisao da Austrijanci nikada ne bi prepoznali razliku između dva crnca.

Portparol bečke policije Tomas Kiblinger je izjavio: "Predstavljao se raznim lažnim imenima i izdali smo sliku i neka od imena u nadi da će nas žrtve kontaktirati. Spisak obuhvata imena Sonko Tidžan, Bodžang Tidžan i Kreng Junior.

Sonko je tvrdio da osjeća isto, uslijedila je kratkortrajna romansa i vjenčali su se mjesec dana kasnije. Njena porodica se žestoko protivila, no, "ljubav" je pobijedila!

Poslije godinu braka, Sonja je ostala u drugom stanju. Međutim, na Fejsbuku je u nekom trenutku naišla na ženu sa istim, karakterističnim prezimenom. Ne bi to bilo dovoljno da pored te osobe nije stajao neko ko izuzetno liči na njenog Sonka.

Malo istraživanja po profilu te žene dovelo je do istine – udate su za istog čovjeka!

"Prvo mi je palo na pamet da ima blizanca ili da me vara", izjavila je Sonja za lokalne medije, a prenosi Dejli mejl.

Dvije gospođe Tidžan su se udružile i prijavile ga. Tek tada je utvrđeno da je ovako ili onako u vezi sa 16 različitih žena.

Najmlađa supruga mu je imala 22 godine, a najstarija 44. Još dvije djevojke su mu trenutno u drugom stanju.

U Africi takođe ima ženu i djecu!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније