Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

21. 10. 2014. 23:52 >> 23:49

ARIZONA

Spektakularan "pustinjski talas"

Talas i pustinja teško mogu da idu zajedno. Međutim, na svijetu postoji jedno mjesto koje se s razlogom zove pustinjski talas. I izgleda zaista spektakularno!

Talas (The Wave) u pustinji u Arizoni je nadaleko čuvena stijena u obliku nestvarnog talasa.

Ova neobična geološka kreacija, smještena blizu granice Arizone i Jute, već decenijama predstavlja nezaobilaznu tačku na maršutama brojnih planinara, kampera, ali i fotografa koji ne štede vrijeme ne bi li uhvatili svu njenu veličanstvenost u različito doba dana, pa i godine.

Posljednji među takvim su Gevin Hefernan i Harun Mehmedović koji su svoj magičan video zapis napravili montažom 10.000 svojih fotografija.

Sve ono što je priroda kreirala još od doba Jure, kada je ovaj Talas nastao, savršeno se vidi na njihovom snimku koji možete pogledati u nastavku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније