Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

26. 03. 2013. 15:16   >>  30. 03. 2013. 11:29 2

ŠTA MI BI?

Nakon 330 operacija, vrijeme je za kajanje

Engleskinja Ališa Duval (34) drži neslavni rekord sa najviše operacija i kozmetičkih zahvata na svijetu. Sada se, poslije 330 zahvata - kaje.

Zavisnica od plastičnih operacija  Ališa Duval, potrošila je milion funti na zahvate kako bi izgledala kao Barbi, ali sad tvrdi da joj je žao što je ljekari nijesu zaustavili u tom naumu. 

Ova 34-godišnja Britanka povezivana je s brojnim slavnim muškarcima, uključujući Sajmona Kauela, Mikija Rurka, a dosad je napravila rekordnih 330 zahvata.

Osim "standardnijih" varijanti kao što su povećanje grudi ili fejslifting, Ališa je čak bila na operacijama za skraćivanje rebara i nožnih prstiju i trenutno je osoba koja je imala najviše operacija na svijetu, a čak je tri puta bila na odvikavanju od ove svoje zavisnosti, s obzirom da je u jednom periodu života "pod nož" išla jednom nedjeljno. 

"Na konsultacije sam sa sobom ponijela lutkicu Barbi kako bih im pokazala šta tačno želim da postignem. Ali, ni jedan od tih ljekara nikad nije pokušao da me zaustavi. Mislim da su samo željeli moj novac. Ne želim svoje ime u Ginisovoj knjizi rekorda. Ne znam šta bi mi bilo gore od toga. To nije nešto čime se ponosim i čime bih  željela da se hvalim", izjavila je majka dvoje djece i dodala:

"Kad bi mi moja 17-godišnja kćerka Džordžija rekla da želi na operaciju, to bi me slomilo".

Ališa je ispričala i da je živjela na "hljebu i vodi" kako bi mogla da plati operacije i da nikada nije bila na putovanju:

"Čak sam ubijedila svoje momke da mi plaćaju operacije", ispričala je.(Dejli star)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније