Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

29. 03. 2013. 18:38 >> 18:41

U IŠČEKIVANJU

FOTO: Novi screenshot-ovi „GTA 5“

Kompanija „Rokstar gejms“, zbog četvoromjesečnog kašnjenja izlaska igre „Grand Theft Auto V“, povremeno izbacuje zamrznute kadrove, koji zaista potvrđuju da će se čekanje višestruko isplatiti.

Multinacionalna kompanija za proizvodnju igrica „Rokstar gejms“ izbacila je novih 10 zamrznutih kadrova iz dugoočekivane igre „Grand Theft Auto V“.

U saopštenju za medije, nazvanom „Zalasci sunca, mora, nebo, itd“, kompanija je ostala prilično tajnovita po pitanju sadržaja najnovije verzije popularne igre, u kojem se navodi samo da će obožavaoci morati da čekaju 17. septembar ove godine, kada će se konačno pojaviti u prodavnicama.

Zbog toga se i izvinjavaju, jer su svjesni da je to četiri mjeseca kasnije nego što je planirano.

„Znamo da će ovo dodatno kratko odlaganje mnogima od vas biti veliko razočarenje, ali vjerujte nam, vrijedi svaki minut čekanja. 'GTA V' je najambicioznija, kompleksna igra... Činimo sve što je u našoj moći da prevaziđe vaša očekivanja. Hvala na podršci i strpljenju“, stoji u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније