Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

28. 11. 2014. 23:04 >> 23:01

ČILE

Kad lopov jedva čeka policiju

Čileanca koji je pokušao da opljačka starijeg muškarca u Santjagu, kaznili su - prolaznici, piše Daily Mail. Navodnog lopova Valentina Abeyta Barreru prolaznici su uhvatili, razoružali ga, svukli golog i vezali za stub.

Oko 32-godišnjaka se okupila gomila ljudi. Nakon što su ga skinuli, omotali su ga u prozirnu foliju.

Nakon 20 minuta, na mjesto događaja stigla je policija, a kada su muškarca pitali što se događa, odbio je da odgovori, moleći da ga oslobode.

Policajci su ga odveli u policijsku stanicu, gdje je odbio da podnese tužbu. Policija je bila prisiljena da ga pusti jer ni muškarac kojeg je on navodno napao nije podnio tužbu.

"Ako čovjek koji je bio vezan za banderu ili njegova navodna žrtva ne žele da podnesu tužbu, mi ne možemo učiniti puno toga", objasnio je portparol policije.

Fotografije incidenta u kratkom roku su završile na internetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније