Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 04. 2013. 09:47 >> 09:48

TRADICIJA

Prvoaprilska šala "Jutjuba"

"Jutjub" najavio da će prestati da postoji nakon 8 godina i da će prestati da prima video radove i to sve u čast 1. aprilu.

Kompanija je objavila video u kom objašnjava kako je pokrenuta kao dio takmičenja, koje je za cilj imalo da otkrije najbolji video na internetu. 

„Toliko smo blizu kraja. Od ponoći 31. marta prestajemo da primamo aplikacije. Nakon osam fantastičnih godina napokon je došlo vrijeme da pogledamo sve radove koji su postavljeni na "Jutjubu" i započnemo proces odabira pobjednika“, izjavio je direktor komunikacija u "Jutjubu". 

Video dalje nastavlja da objašnjava kako će žiriju biti potrebno 10 godina da odgledaju sve snimke. Pobjednik će biti proglašen 2023. godine kada će "Jutjub" ponovo početi sa radom. 

Prvoaprilske šale vrlo su bitne "Guglu" i "Jutjubu" i predstavljaju svojevrsnu tradiciju. Tako je "Jutjub" prošle godine pred 1. april objavio kako je moguće kupiti sav sadržaj sajta na DVD-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније