Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 04. 2013. 11:20   >>  11:25

LISTA ZAHTJEVA

Bekamovi prodaju vilu, ali ne bilo kome

Prije 14 godina slavni par Dejvid i Viktorija Bekam kupili su velelepnu vilu vrijednu 10 miliona funti, koja je zbog raskošnog izgleda dobila naziv "Palata Bekam".Vlasnici su odlučili da je prodaju, ali ne žele da u njoj živi bilo ko.

Slavni par sada je odlučio da proda svoj raskošni dom u Hertfordširu i u potrazi su za domom u Londonu kako bi mogli da vode više kosmopolitski život.

Međutim, oni ne želi da u njihovoj palati živi bilo ko. Svoj dom pod svaku cijenu žele da prodaju nekoj porodici, a agentu  za prodaju nekretnina napomenuli su kako u obzir dolazi samo privatni kupac, a ne ulagač koji bi od njihove palate napravio luksuzne stanove.

Izvor blizak Dejvidu i Viktoriji kaže da oni znaju da ne postoji  "puno kupaca koji su u potrazi za kućom takve veličine, a ulagači bi sigurno uočili dobru priliku i vilu preuredili u manje stanove, koje bi mogli prodavati po dobroj cijeni zbog povezanosti s Bekamovima ".

Ali Bekamovi su  nekoliko godina dotjerivali vilu, čije  je zvanično ime  "Rauniburi" i spremni su da čekaju koliko god je potrebno da naiđe pravi kupac. Par je kuću kupio 1999.  za 2,5 miliona funti, a na zemljištu oko kuće uredili su teniski teren s reflektorima, bazen i heliodrom, a u kući teretanu i sobu za bilijar kao i studio za snimanje.

Međutim, nakon što se porodica vratila u Veliku Britaniju, više vremena su provodili u iznajmljenoj, 20 miliona funti vrijednoj kući u Kensingtonu. Par je sada u potrazi za porodičnom kućom u Kensigtonu ili Mejferu.(Dejli mejl)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније