Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

19. 12. 2014. 22:59   >>  22:55

U ČUDU SE NAŠLA

Dobila izgubljeni prtljag, 20 godina kasnije

Glavobolja oko kompanije koja vam privremeno izgubi prtljag je jedna stvar, a potpuno druga je i priča Marije Delos.

Kada je žena iz Tusona dobila poziv u utorak o prtljagu koji se pojavio u izgubljenom i nađenom, mislila je da su u pitanju torbe koje su nestale u avgustu i već su vraćene.

Međutim, Mariji je vraćena torba koja je misteriozno nestala prije dvije decenije. U njoj je bila umjetnina vijedna 600 dolara iz Las Vegasa.

"Bila sam potpuno zbunjena", kaže ona. "Ovo su veoma vrijedne stvari i sve su u vrlo ispravnom stanju i mogu da se koriste", rekla je ona a piše KVOA.

Logično je zapitati se... Gdje su bile sve ovo vrijeme? "Premiještali smo stvari po aerodromu pa je vrlo moguće da smo slučajno naišli na torbu. Nismo sigurni koja avio-kompanija je izgubila prtljag", rekao je zvaničnik TSA-a.

Kada je Amerika u pitanju, najviše izgubljenog prtljaga ima Envoj Er sa 8.82 torbe od 1000 putnika, Virdžin Amerika ima najmanje 0,97 na 1000 putnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније