Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 04. 2013. 14:15   >>  14:17

"ROLLIN SAFARI"

VIDEO: Kad bi životinje bile gojazne i okrugle

Studenti njemačke Filmske akademije „Baden-Vutenberg" napravili zanimljiv crtać, koji se toliko dopao stručnoj publici da je izabran za reklamni spot "Festivala animiranih filmova" koji se održava od 23. do 28. aprila u Štutgartu.

U pitanju je kratak crtani u kojem su afričke životinje redom gojazne i zbog toga toliko okrugle da se kreću kotrljanjem. Otud prigodni naziv "Rollin' Safari".

Naročito je smiješno vidjeti kako, na primjer, gepard juri svoj plijen kroz savanu ili spava na drvetu, kad je suviše težak i trom.

Iza ovog rada stoje Kira Bušor i Konstantin Peplov, a pomogle su im kolege Ani Habermel, Filip Vulf, Patrik Ferling, Iris Švarc i Jonas Kirhner.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније