Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

17. 01. 2015. 11:22 >> 11:17
3

NEOBIČNI MUHIKA

Urugvajski predsjednik povezao stopera

Autostoper u Urugvaju veoma se iznenadio kad mu je stao automobil u kojem su bili predsjednik Hoze Muhika i njegova supruga, prenosi tamošnja štampa.

 

Radnik fabrike celuloze u mjestu Montes del Plata, Gerhald Akosta, nije mogao da se vrati kući autobusom pošto mu je mjesečna karta istekla, zbog čega je stao na put i ispružio palac.

"Hodao sam pod vrelim suncem, više od 30 automobila je prošlo, ali niko nije stao. Odjednom se pojavio kombi sa zvaničnim tablicama i stao. Vozač me pitao dokle idem. Kada sam ušao u vozilo, svi su mi djelovali poznato, a to su bili predsjednik i njegova supruga", ispričao je Akosta novinarima.

Muhika, koji je stupio na dužnost 1. marta 2014. godine, poznat je po odbojnosti prema protokolu, jednostavnosti i srdačnosti. Često je viđen u javnosti u svakodnevnim aktivnostima, kao što je njegov nedavni odlazak u prodavnicu da kupi dasku za peglanje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније