Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

04. 04. 2013. 11:06 >> 11:08

TRANSFORMACIJA

VIDEO: On je muška sirena

Erik Dukarm fasciniran je pričama o sirenama, a svoju opsjednutost uspio je da pretoči u odličan biznis.

22-ogodišnji Erik Dukarm obožava more i plivanje, ali za razliku od ostalih plivača na plaži, on umjesto kupaćih gaćica nosi rep sirene. 

Dukarm je, naime, samoprozvana muška sirena, a kako legenda kaže, ova mistična bića s tijelom čovjeka i repom ribe, ukazuju se mornarima i pozivaju ih da im se pridruže u moru. 

Kao što je rekao u intervjuu za "Dejli mejl"  (Daily Mail), on "jede, spava i diše sirene" i pokušava da ih oponaša kad god mu se za to pruži prilika.

Ljubav prema sirenama počela je kada je bio dijete, a nakon što su ga djed i baka odveli na predstavu, u kojoj je učestvovala i žena u kostimu sirene. Dukarm je bio očaran. 

Kada je imao samo 13 godina, Erik je stvorio vlastitu kompaniju "Mertailor LLC", koja se bavi proizvodnjom repova sirena, a pravio ih je od vreća za smeće i raznih drugih materijala. Tri godine kasnije, Dukarm je priredio svoj prvi šou, a danas mu posao cvjeta, jer su se njegovi repovi pojavili u mnogim spotovima, filmovima i serijama, a na njegovoj se listi klijenata našla i Lejdi Gaga.

"To je životni stil. Životni put koji sam odabrao", rekao je Dukarm epizodi Ti-El-Si-jevog šoua "My Crazy Obsession" ("Moja luda opsesija"), koja prati živote čudnih ljudi još čudnijih opsesija. 

"Trebalo mi je dugo da pronađem svoje mjesto u životu. Kad obučem kostim sirene, doživim transformaciju. Osjećam kao da ulazim u drugi svijet čim uđem u vodu. Tako bježim od pritisaka društva", dodao je.

Njegov životni saputnik ,Metju Kvijano, najprije je bio šokiran, ali kasnije je prihvatio njegov životni stil.  


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније