Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

29. 01. 2015. 10:40 >> 10:35

U KALIFORNIJI

Zvali Hitnu zbog pada Fejsa i Instagrama

Korisnici društvenih mreža Fejsbuk i Instagram par sati u utorak nijesu mogli pristupiti svojim profilima, što je izazvalo paniku korisnika tih mreža širom svijeta.

 

Tako je dispečer u Kaliforniji primio nekoliko poziva u pomoć. Ljudi su zvali 911 i sa zabrinutošću pitali kad će Fejsbuk ponovo proraditi.

Dispečer, koji je želio ostati anoniman, kazao je tada: "Ljudi, možete li ne zvati hitnu pomoć kada Fejsbuk prestane raditi? Mi nemamo ništa s Fejsbuk, a kad on ne radi, to nije hitan slučaj. Naš posao je da budemo posvećeni spašavanju ljudskih života i iako je Fejsbuk veoma važan većini ljudi, kad on prestane raditi, to definitivno nije pitanje života i smrti."

Kasnije je ispričao kako ga je jedna žena ponovo nazvala da mu kaže kako je "nepristojan i grub" jer joj je rekao da to nije slučaj u kojem je nekom ugrožen život.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније