Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

30. 01. 2015. 23:45 >> 23:38

ELENA OD AVALORA

Upoznajte prvu Diznijevu latino princezu

Kompanija Dizni predstavila je 29. januara svoju prvu latino princezu, princezu Elenu od Avalora, zvijezdu svoje nove animirane TV serije koja će se prikazivati na kanalu “Disney Junior”.

Princeza će se najprije pojaviti 2016. u jednoj od epizoda serije "Sofija Prva" da bi zatim dobila vlastitu seriju.

Dizni je svoju novu junakinju opisao kao šesnaestogodišnju "smjelu, brižnu, zabavnu i pametnu prijestolonaslednicu bajkovitog kraljevstva Avalor".

Kako prenosi BBC, kraljevstvo Avalor biće inspirisan latinskom kulturom i folklorom.

"Ono što nas posebno raduje je prilika što ćemo pomoću prepoznatljive animacije i vizuelnog dizajna moći da ispričamo predivne priče inspirisane hispanskom kulturom i tradicijom", kazala je Nenski Kanter, predstavnica kanala “Disney Junior”.

Kompanija Dizni je najavila da će se serija, koja će biti prevedena na 25 jezika, djeci obraćati "pozitivnim porukama i životnim lekcijama" kao što su "liderstvo, istrajnost, raznolikost, saosjećanje i važnost porodice i porodičnih tradicija".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније