Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 03. 2015. 13:46   >>  13:40 1

IGRA GENETIKE

One su bliznakinje?!

Jedna ima ravnu riđu kosu, izrazito svijetao ten i plave oči, dok druga ima bujne lokne, taman ten, kosu i oči. Ipak iako izgleda nevjerovatno, one su sestre i to bliznakinje.

Djevojčice su rođene potpuno različite zbog njihovih roditelja. Naime, njihova majka Dona je polu-Jamajkanka, a njihov otac Vins je bijelac.

Bliznakinje Lusi i Marija Ajlmer, rođene su u januaru 1997., piše Dejli mejl. Njihova majka je bila i više nego začuđena kada ih je prvi put ugledala, jer ništa na njenim dotadašnjim pregledima nije ukazivalo na različite boje kože djevojčica.

„Nije imala pojma da smo toliko različite i kada nas je vidjela u rukama babice ostala je bez teksta“, kaže Lusi, djevojčica sa riđom, ravnom kosom.

Nedugo nakon Lusinog i Marijinog rođenja, njihovi roditelji su se razveli, a bliznakinje imaju još troje braća i sestara.

„Naša braća i sestre imaju boju kože koja je nešto između Marijine i moje. Mi smo na različitim krajevima spektra boja, a oni su negdje između“, šali se Lusi.

„Niko nam ne vjeruje da smo bliznakinje. Čak i kad se slično oblačimo i dalje ni malo ne ličimo. Neki prijatelji su nam čak tražili i krštenicu da im dokažemo da smo sestre“, kaže Lusi i dodaje da one ne mogu ni da pomisle da kao drugi blizanci glume jedna drugu i zbunjuju ljude.

Čak su i njihova interesovanja potpuno različita: Lusi studira nauku i umetnost, dok Marija studira pravo. Takođe, tamnokosa tinejdžerka je slobodnija i druželjubivija, dok je Lusi veoma stidljiva.

(RTS)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније