Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

09. 04. 2013. 10:11 >> 10:14
2

PODVALA

Lasice na steroidima, prodaju se kao pudlice

U Argenitini se za stotine dolara prodaju "Toy pudlice", za koje se na pregledima često otkriva da su lasice, koje od rođenja dobijaju steroide.

Upravo se to dogodilo i jednom ljubitelju pudlica , koga je izuzetno niska cijena  natjerala da posumnja,  da je umjesto psa s pedigreom , kupio živitinje koje Argentinci zovu  "Brazilsli štakori".

A kad je "pse" odveo na vakcinaciju, njegove su sumnje potvrđene: uistinu je kupio dvije lasice kojima su od rođenja ubrizgavani  steroidi, kako bi im se povećala veličina, a potom su im i "frizure" napravljene tako da što više liče na pudlice.

Razlog tome je, naravno, novac. Primjera radi, u SAD-u ovakve pudle koštaju oko 1000 dolara, dok je cijena lasica tek oko 75 dolara.

Priče o ovoj nevjeroatnoj ideji za podvalu, do sada su bile samo mit često prepričavan na velikoj pijaci "La Salada" u Buenos Airesu, a nakon što je spomenuti muškarac prijavio svoj slučaj, javila se još jedna osoba koja je na isti način oštećena: mislila je da kupuje čivavu, a ustvari je to bila lasica na steroidima. (Dejli mejl)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније