Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

08. 04. 2015. 19:17 >> 21:29

VODIĆE KVIZ

Džeremi Klarkson ponovo na BBC-ju

Džeremi Klarkson pojaviće se 24. aprila kao voditelj kviza “Have I Got News for You”, u kome je već gostovao više puta. To će biti njegovo prvo pojavljivanje na britanskom javnom servisu, od kada je dobio otkaz kao voditelj emisije “Top Gear”.

Klarkson je 10. marta suspendovan zbog fizičkog napada producenta popularne emisije o automobilima, Ojsina Tajmona. Britanska policija danas je saopštila da neće podnijeti tužbu protiv Klarksona.

"Džeremijev ugovor za emisiju ꞌTop Gearꞌ nije obnovljen, ali mu nije zabranjeno pojavljivanje na BBC-ju”, izjavio je portparol tog medija.

Više od milion fanova potpisalo je peticiju za povratak voditelja, ali je generalni direktor BBC-ja, Toni Hol rekao da je Klarskon „prešao liniju“.

„Top Gear“ gleda oko 350 miliona gledalaca širom svijeta. BBC je najavio da se emitovanje emisije nastavlja, ali još nije poznato da li ostaju voditelji Džejms Mej i Ričard Hamond.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније