Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

12. 04. 2013. 12:38   >>  12:42

ENGLESKA

Prvi čokoladni hotel na svijetu

U engleskom gradu Bornmut, otvoren je prvi hotel čokolade, gdje za 75 eura možete da uživate u čokoladnom doručku, ručku i večeri i sopstvenoj čokoladnoj fontani, koja se nalazi u svakoj sobi.

Hotel “Čokoladni butik” prvi je hotel na svijetu koji je u potpunosti posvećen čokoladi.

Pored prenoćišta u jednoj od 13 “čokoladnih” soba, prilikom svog odmora, možete da pohađate kurs za pravljenje čokolade i pijuckate koktele sa čokoladom.

Jedna od posebnih ponuda je i grupna posjeta hotelu, gdje odrasli mogu da se ponašaju kao djeca i uživaju u ponoćnim čokoladnim poslasticama.

Po dolasku gosti posjećuju kuhinju, gdje isprobavaju sve čokoladne specijalitete kuće, ali i uče kako sami da ih naprave.

Pored poslastica svaki gost može da napravi svoj portret od crne, bijele i mlječne čokolade.

U poslijepodnevnim časovima, gosti mogu da pohađaju kurs pravljenja koktela od čokolade za hotelskim barom gdje dobijaju po tri pića kao što su Čokoladni Martini i Čokomaster.

Potom možete da se odmorite u svojoj sobi, koja je uređena u stilu čokolade.

A ako tokom noći poželite nešto slatko, ljubazno osoblje će vam napraviti neku poslasticu u kuhinji i donijeti vam je u sobu.

 

Vlasnik i idejni tvorac hotela, Geri Vilson kaže da se "čokolada nalazi u svemu što je u ponudi u hotelu, a to je ono o čemu pravi ljubitelji čokolade sanjaju." (Dejli mjel)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније