Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Dejli Mejl/RTS ]

24. 04. 2015. 09:30 >> 09:23
3

NAJBOLJI POSAO IKADA

Plaćena da putuje i uživa

Većina ljudi radi i štedi novac kako bi otišla na godišnji odmor, ali za Rijanon Tejlor to je posao. Ona putuje svijetom i ocjenjuje najbolje hotele, krevete, bazene i usluge.

 

Ta 29-godišnja ljepotica ima 12.000 pratilaca na Instagramu, gdje postavlja fotografije sa svojih putovanja, uključujući izglede soba, hotela i hrane koju jede.

Proputovala je svijet i o svemu je pisala. Dok joj mnogi hoteli plaćaju da odsjedne i da im ocjenu, većina ih plati i za njene profesionalne fotografije, piše Dejli mejl.

Novac zarađuje i od kompanija koje prodaju artikle za putovanja, poput kofera i kupaćih kostima, koje reklamira na svom Instagramu.

„Tm poslom se bavim sedam godina i odveo me je u sve krajeve svijeta. Imala sam priliku da probam najbolju pitu u hotelu u Majamiju koju možete naručiti u sobu u ponoć, da se kupam u najboljim bazenima u Los Anđelesu i Hong Kongu. Prije godinu dana počela sam da pišem i blog o svemu što sam vidjela i obišla“, rekla je Australijanka koja živi u Melburnu.

U svojim izvještajima ona navodi sve: dizajn, kuhinju, lokaciju, atmosferu, udobnost, etnički stav i cijene.

„Hotelima osiguram i komercijalne fotografije koje mogu da iskoriste i u sopstvene svrhe“, dodala je.

Do sada je proputovala gotovo cio svijet od Indonezije do Amerike i Meksika, a ove godine planira da posjeti hotele u Australiji, Novom Zelandu, Aziji i Indiji.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније