Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 04. 2013. 10:50 >> 13:37

DIZNILEND

VIDEO: Snježana ispunila najveću želju jedne djevojčice

Kada je četvorogodišnja Alisa Braun posjetila kalifornijski Diznilend nije ni slutila da će joj lik iz bajke ispuniti želju.

Snježana, junakinja bajke „Snježana i sedam patuljaka”, djevojčicu je odvela do bunara rekavši joj da zažmuri i poželi želju.

„Želim svim srcem da moj tata dođe kući”, izgovorila je malena Alisa.

 

Kada je otvorila oči njen otac već ju je čekao na koljenima kako bi je zagrlio. Dirljiv susret djevojčice i njenoog oca koji se vratio iz vojne službe u Avganistanu zabilježile su i kamere.

„Alisa je teško podnijela odlazak oca u Avganistan , ona je tatina djevojčica”, ispričala je njena majka koja je zajedno sa zabavnim parkom i organizovala ovaj susret.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније