Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

04. 05. 2015. 23:33 >> 23:25

EKSPERIMENT

Djeca ipak vjeruju strancima

Video-snimak jednostavnog eksperimenta koji je šokirao roditelje širom svijeta i pokrenuo mnoge polemike na „Jutjubu“ pokazuje kako lako potpunom strancu može poći za rukom da bilo koje dijete odvede sa sobom.

Jedan korisnik Jutjuba, poznat kao JoeySalads, riješio je da izvede eksperiment i upozori sve roditelje na opasnosti koje vrebaju njihovu djecu.

Otišao je na jedno dečje igralište, objasnio roditeljima o čemu je riječ i zatražio dozvolu da popriča sa djecom koja se tu igraju. Želio je da im na ovaj način ukaže kako je lako ubijediti njihovo djete da krene sa njim.

U sva tri slučaja prikazana na snimku, roditelji su rekli da je potpuno u redu da to učini i da nema šanse da će njihovo dijete poći sa potpunim strancem, jer su ga nebrojeno puta upozorili na takve situacije.

Ali roditelji nijesu mogli ni da pretpostave koliko nijesu u pravu...

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније