Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 04. 2013. 14:40 >> 14:47

VIDEO: Upoznajte najhrabrijeg čovjeka na svijetu

Jedan južnoafrički zoolog izveo je nevjerovatnu selidbu 27 odraslih lavova iz jednog rezervata u drugi služeći se samo jednim kombijem.

Za samo nekoliko mjeseci, svi lavovi bilo su smješteni u novo okruženje u Pretoriji, a jedini koji je pretrpio traume zbog pomjeranja bio je porodični pas. 

Nazivajući sebe „šaptačem lavovima“, zoolog Kevin Ričardson je pionir u novom načinu komunikacije sa najvećim afričkim predatorom i to na način koji budi nevjericu i oduševljenje istovremeno. 

Nakon što je svoje lavove premjestio i sam je postao privremeni član njihovog čopora, pa se bez straha od povreda sa njima rve, mazi i druži. 

Za 15 godina rada imao je samo blaže ogrebotine, iako dozvoljava da ga lavovi ližu po licu i stavlja im ruku u čeljusti. Kako mu to polazi za rukom?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније