Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 04. 2013. 23:03 >> 23:04

RIBOLOVNI TROFEJI

Na Dunavu upecan som duži od dva metra

Sportski ribolovac iz Žablja, Aleksandar Sale Drakulić, pamtiće 11. april kao dan kada je ulovio soma rekordera.

Na gradskom keju u Donjem Milanovcu uz kibicovanje brojnih šetača Aleksandar je zajedno sa svojim prijateljima, poslije petnaestominutne borbe, savladao soma dugog 2,20 m koristeći kao mamac glavinjaru siker.

  -Ovo je najveći primjerak koji sam do sada ulovio i ovaj ulov posvećujem svojim sinovima Stefanu i Filipu - ispričao je vidno uzbuđen i srećan žabaljski ribolovac.

Ulovljenog soma Drakulić je poklonio Javnom preduzeću „Nacionalni park Đerdap“ koji će ga preparirati i kao eksponat izložiti u Vizitorskom centru NP Đerdap.

  Ovo je inače jedan od najvećih primjeraka soma ulovljenog posljednjih godina u ribolovnim vodama Nacionalnog parka Đerdap.

(Blic online)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније