Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

27. 05. 2015. 23:02   >>  22:53

ZA GINISA

Bračni par dočekao 100. unuče

Bračni par iz američke države Ilionis, nedavno je proslavio rođenje stotog unuka.

Kako prenosi AP, Lio i Rut Zenger sada imaju 53 unuka, 46 praunuka i jedno čukun unuče. Broj potomaka zaokružen je na 100 kada je 8. aprila na svijet došao mali Džekston, njihov najmlađi praunuk.

U izjavi za lokalni list, Zengler je rekao da im je "dobri Bog stalno slao" unuke, te da sada porodica može da osnuje novi grad.

"Uvijek ima mjesta za još jedno", dodala je njegova supruga Rut.

Njih dvoje su u braku 59 godina i imaju 12 djece, od kojih je najmlađe, 31-godišnji Džo, već po rođenju imao 10 bratanaca, odnosno sestrića.

Prilikom porodičnih okupljanja, Zenglerovi iznajmuljuju crkvenu salu i pripremaju najmanje 10 ćurki kako bi sve nahranili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније