Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

16. 04. 2013. 23:05 >> 23:16

NEVJEROVATNO

Poruka u boci stigla do Neretve nakon 28 godina

Kajtsurferi na ušću Neretve pronašli bocu u kojoj je bila ljubavna poruka, piše Dnevnik.hr. Pismo je napisano 1985. godine u Kanadi.

 

 

 

 

Martina, članica Kajt kluba je pronašla bocu na plaži tokom akcije čišćenja i slučajno primijetila pismo.

"Pokupila sam je kao i ostale boce da bih tek onda shvatila da je u njoj pismo. Odmotala sam mokar papir na kojem je pisalo: 'Meri, ti si jedna divna osoba, nadam se da ćemo ostati u kontaktu. Rekao sam da ću ti pisati. Zauvijek tvoj prijatelj Jonaton. Nova Škotska '85.", kazala je.

 Nova Škotska je kanadska provincija na Atlanskom okeanu. Čak 28 godina je trebalo boci s porukom da dopluta do ušća Neretve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније