Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

17. 04. 2013. 16:56 >> 16:58

SPREMITE SE

FIFA 14 stiže na jesen

Kompanija „EA Sports“ priprema najnovije izdanje svjetski popularne igrice koje će se pojaviti na jesen ove godine. Inovacije su zapanjujuće.

U neprestanim težnjama da virtuelni svijet približi realnom, kompanija „EA Sports“ trudi se da ide korak dalje od konkurenata.

Na konferenciji za medije, održanoj danas, „EA Sports“ je najavio da će tokom jeseni izaći najnovija verzija FIFA igrice, verzija 14 čija će se unapređena prvenstveno bazirati na samom utisku i osjećaju igre, kao da ste na terenu.

Najnovija opcija koja će biti predstavljena u „FIFA 14“ je ’Pure Shot’ (Čist udarac) koja se zasniva na obogaćenom iskustvu šutiranja lopte.

Igrači će imati priliku da usklade trčanje i pozicioniranje tijela prilikom šuta ka golu, da se namjeste u najbolji položaj u odnosu na loptu tako da dobiju najbolji mogući udarac.

Još jedna novina pod nazivom ’Real Ball Physics’ utvrđuje putanju lopte, omogućava igračima da udare loptu odgovarajućom jačinom sa distance, i usklade vrstu šuta u zavisnosti od želje.

Unaprijeđen je i odnos među saigračima, igrica je sada pametnija prilikom dodavanja lopti, otvaranja u prostor.

Brzina i mogućnost driblinga su takođe unaprijeđeni. Igrači imaju mogućnost da loptu kontrolišu na realističniji način, bez gubljenja na intenzitetu i brzini.

„FIFA 14 će biti bazirana na velikim fudbalskim mečevima, na osjećaju koji se stvara na stadionu dok gledate vaš omiljeni tim, na uzbuđenju i adrenalinu“, rekao je David Rater, izvršni kreator igrice.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније