Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

22. 04. 2013. 23:22 >> 23:22

BOGATO SE RAZVELE

Od tri najbogatije razvedene žene u Britaniji dvije su sa Balkana

Brak, ali i razvod, ponekad su više nego dobra investicija i način zarade. Udaj se bogato, razvedi još bogatije, tako danas razmišljaju neke žene, ali i muškarci.

 

 

Neke žene u Velikoj Britaniji, ali i u drugim zemljama, iz sudnice su nakon razvoda izašle "teže" za čak nekoliko stotina miliona eura.

Među tri najbogatije su i dvije žene porijeklom s naših prostora. Na prvom mjestu je svakako Slavica Ekleston koja se sa cifrom od 740 miliona funti našla na samom vrhu Tajmsove liste najbogatijih razvedenih žena, prenosi Dejli Mejl.

  Na drugom mjestu je Irina Malandina, koja se nakon razvoda od Romana Abramoviča obogatila za cijelih 155 miliona funti.

Na trećem mjestu je Diana Sanela Dženkins iz BiH. Poznata humanitarka koje je u braku sa Rodžerom Dženkinsom bila 10 godina, a nakon razvoda je dobila pola njegovog bogatstva, odnosno 150 miliona funti. Bogati bankar i Bosanka su se razveli 2011. godine i svoj razvod su nazvali najsrećnijim ikada, a u medijima su navodili kako su se razišli u prijateljskoj atmosferi te da su i dalje u prijateljskim odnosima.

Na četvrtom mjestu je Galina Bešarova kojoj je brakorazvodna parnica od 45 sekundi donijela 100 miliona funti. Radi se o bivšoj supruzi Borisa Berezovskog, ruskog tajkuna koji je nedavno pronađen mrtav. Na petom mjestu je Beverli Čerman, ali cifra koju je dobila iznosi "samo" 48 miliona funti.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније