Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

07. 05. 2013. 21:50 >> 21:54

ESTETSKA HIRURGIJA

VIDEO: Od ljepotice do nakaze

Zavisnica od estetskih zahvata ubrizgala je sebi u lice jestivo ulje, kada su ljekari odbili da joj ponovo ugrade silikone.

Bivša manekenka Heng Mioku iz Južne Koreje trajno je izobličena zbog tretmana koji je sama izvela prije nekoliko godina.

Prvo je sebi u lice ubrizgala cijelu bočicu silikona sa crnog tržišta, a kada je potrošila sve, poslužila se i jestivim uljem. Poslije zahvata, cijelo lice joj je nateklo, a ona je zatražila pomoć javnosti da joj pomogne da skupi novac za korektivnu operaciju.

Tokom prvih 10 zahvata, hirurzi su iz njenog lica uklonili 60 grama silikona, ulja i drugih stranih supstanci i 200 grama iz njenog vrata.

 

Ipak, Heng je i dalje izobličena i želi da vrati svoj stari izgled.

Prvoj operaciji podvrgla se u 28. godini, a onda se preselila u Japan gdje je ponavljala tretmane.

Ubrzo je postala opsjednuta time da ima mekanu i glatku kožu, a ljekari su na kraju odbili da i dalje rade operacije na njenom licu koje je postalo uvećano.

Ipak, ona je uspjela da sama sebi ubrizga sumnjive hemikalije i ulje u lice, zbog čega se sada gorko kaje. Do sada su je ljekari operisali bezbroj puta uz pomoć donacija koje je prikupila, ali i države. Ipak, njena borba još nije završena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније