Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

08. 05. 2013. 18:44 >> 19:40

A MI JE SE ODREKLI

VIDEO: Sa slaninom do dugovječnosti

Jedna Teksašanka, majka sedmoro djece, koja je nedavno napunila 105 godina otkrila je tajnu svoje dugovječnosti, koja će se vjerovatno mnogima dopasti.

Perl Kantrel je saopštila za američku mrežu „NBC“ da je svoj 105. rođendan doživjela zahvaljujući slanini.

„Obožavam slaninu, jedem je svaki dan. Ne osjećam se staro kao što jesam, to je sve što mogu reći“, rekla je Kantrel.

Perl živi u centralnom Teksasu a kaže da i dalje se aktivno bavi plesom. Takođe je opisala svoju raskošnu proslavu 105. rođendana, trodnevno slavlje sa više od 200 gostiju.

Ipak, stručnjaci Univerziteta u Cirihu sproveli su istraživanje koje je pokazalo da se osobe koje nedovoljno konzumiraju crveno meso, umiru ranije od onih kod kojih to nije slučaj, ali i da previše slanine u ishrani može dovesti do raka debelog crijeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније