Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

15. 05. 2013. 22:15   >>  22:22

ODLUČNA

Anđelina Džoli ukloniće i jajnike

Nakon hrabre odluke da odstrani obje dojke jer je saznala da ima 87 odsto šansi da oboli od raka dojke, Anđelina Džoli planira da ukloni i jajnike prije nego što napuni 40 godina, piše časopis "People".

Ovu operaciju uradiće jer postoji i rizik od 50 odsto da bi mogla da oboli od raka jajnika.

Kad završi s tim postupkom, glumica više neće moći da ima biološku djecu.

Na ovaj potez "natjerala" ju je i sudbina njene majke koja je 2007. godine nakon osam godina borbe umrla od raka jajnika.

Nakon Andželine objave da se podvrgla dvostrukoj mastektomiji, stizale su joj poruke podrške i ohrabrenja, a ona se u pismu zahvalila suprugu i svojoj djeci koja su tri mjeseca, koliko je trajao postupak, bili uz nju.

Andželina i Bred Pit imaju troje biološke i troje usvojene djece.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније