Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ B92 ]

16. 05. 2016. 23:48 >> 23:31

LJEKARI SAGLASNI

Ova otrovna namirnica izaziva rak

Uzeli ste samo jedan keks pa ste se zanijeli i pojeli cijelu kutiju? Evo objašnjenja.

Iako još uvijek nije potvrđeno zbog čega tačno dolazi do nastanka raka, stručnjaci su već utvrdili koje namirnice pogoršavaju stanje i mogu da budu okidači. 

Osim prerađevina i sličnih otrova koje svakodnevno unosimo u tijelo, ljekari su se složili da postoji jedna užasna namirnica koju većina nas jede svakog dana, čak i nesvjesno - visoko fruktozni kukuruzni sirup. 

Caka je u prevelikoj količini šećera koju sadrži, a nalazi se u velikom broju namirnica. Kao što je poznato, šećer je primarni izvor gojenja, a dokazano je i da je naročito opasan i za unutrašnje organe i da može da izazove rak. 

Uzeli ste samo jedan keks pa ste se zanijeli i pojeli cijelu kutiju? To je taj glukozno-fruktozni sirup koji vas tjera da jedete još i još šećera, da nikada ne prestajete. 

Proizvođači ga koriste jer je dosta jeftiniji od šećera, a vi ako želite da ga izbjegnete, obavezno čitajte deklaracije i sastav hrane koju jedete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније