Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

15. 06. 2016. 17:40   >>  17:26

21. JUNA

TO Bijelo Polje poziva na joga vježbe

Turistička organizacija Bijelo Polje će, kako su najavili, i ove godine podržati obilježavanje Međunarodnog dana joge, koji je ustanovljen Rezolucijom Ujedinjenih nacija (UN) od 11. decembra 2014. godine, a kojom se pozivaju lokalni činioci da se priključe podizanju svijesti javnosti o dobrobitima joge i njenom uticaju na globalnu politiku zdravlja.

Instruktori iz nekoliko škola joge u Crnoj Gori će u utorak. 21. juna. od 18 do 19 sati vježbati jogu u 10 crnogorskih gradova. Ambasada Indije, kao globalni inicijator, je partner u realizaciji događaja i ove godine u Crnoj Gori, kažu u bjelopoljskoj turističkoj organizaciji.

Iz te TO pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže tokom vježbanja i druženja, koje će se održati u dvorištu Zavičajnog muzeja u Bijelom Polju.

U tom događaju, koji će se održati pod sloganom „Jogom do mira i harmonije“, partneri su i turističke organizacije Podgorice, Kotora i Nikšića.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније