Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

06. 06. 2013. 10:31   >>  10:32

32 MILIONA PAKETA

Dž&Dž povlači kontraceptivne pilule

Kompanija "Džonson&Džonson" (Johnson & Johnson), povlači gotovo 32 miliona paketa pilula za kontracepciju "Cilest" i to iz Evrope, Azije i Latinske Amerike.

 

"Cilest" je na tržištu u 43 zemlje, ali ne i na tržištu SAD-a. Kompanija povlači 179 serija zbog jednog aktivnog sastojka koji se na rutinskom testiranju nije "prikazao", rekla je portparolka korporacije Mišel Romano, za Rojters.

Prema medijskim izvještajima, jedan od dva hormona u "Cilest-u" se otpuštao sporije nego što je predviđeno.

Romano tvrdi da je proizvod i dalje bezbjedan i da nema nikakve opasnosti za žene koje koriste to kontracepcijsko sredstvo. 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније