Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 05. 2017. 11:55 >> 11:29

U SUBOTU

Vježbe za cijelu porodicu u Capital Plazi

“The Capital Fitness Center” i “The Capital Plaza” organizovaće “Fitness Day” u Atriumu centra “The Capital Plaza” 13. maja od 16 do 20 sati.

“‘Fitness Day’ nastoji da inspiriše što veći broj građana da se aktivnije bave sportom i da kroz promociju rekreativnih sportova istakne uticaj fizičke aktivnosti na naš život, zdravlje i posao”, saopštili su organizatori.

Podgričani će imati priliku da se informišu, upoznaju i probaju najrazličitije grupne “fitness progame”  koji su popularni svijetu.

“Svaki program sadrži po 30 do 60 minuta različitog vježbanja za sve uzraste i veoma različite vježbe koordinacije, brzine, snage, izdržljivosti i fleksibilnosti uz korišćenje velikog broja različitih rekvizita uz najpopularniju muziku i eminentne instruktore The Capital Fitness Centra“, saopštili su organizatori.

Kako su najavili tokom događaja u centru „The Capital Plaza“ biće organizovane promocije partnera koji učestvuju u projektu, a najaktivnije posjetioce očekuju vrijedne nagrade i pokloni.

Program se realizuje u saradnji sa partnerima: Sport Vision, Optotim, SmartGym, Bonella Green Bazzar, Technogym, Supplement Store, Banya Wellness&Spa, Crveni krst Crne Gore i Udruženje Sportske Medicine Crne Gore.

         

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније