Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 04. 2019. 22:20   >>  22:26 1

MOĆ NAPITKA

Riješite se naslaga oko stomaka

Uz pomoć dijetalnog napitka koji je osmislila nutricionistica Sintija Sas za samo četiri dana možete izgubiti tri kilograma i čak deset centimetara u struku. Naravno, pored konzumacije ovog napitka, morate se zdravo hraniti i izbjegavati slatkiše i grickalice.

 

Ono što vam je potrebno za ovaj napitak jeste osam čaša vode, krastavac, limun, 12 listova mente i jedna kašika đumbira u prahu.

Sastojke isjeckajte na kolutiće i ubacite u vodu. Ostavite u frižderu da stoji preko noći. Idući dan pijte ovaj napitak, a za sljedeći dan napravite novi. Čarobni napitak pijte bar četiri dana i rezultate ćete odmah vidjeti.

Suština ovog pića jeste da popijete dva litra vode kako biste ostali hidrirani. Ovo piće pomaže i poboljšanju probave, osim toga, savjet je i da ne unosite više od 1.200 kalorija dnevno.

Đumbir u vodi smiruje vaš gastrointestinalni trakt, sprečava mučninu i ima antioksidativna i protuupalna dejstva. Svježa menta i limun takođe poboljšavaju probavu i otklanjaju nadutost želuca. Krastavac i ostali sastojci daju ljepši ukus vodi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније