Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ Izvor: Klix ]

02. 10. 2021. 23:04   >>  23:05

VRAĆAJU ENERGIJU

Tri vrste kupke koje će vas opustiti

Veliki dio mitske ljepote Kleopatra je dugovala kupkama od magarećeg mlijeka i meda. Međutim, važno je prilagoditi tip kupke efektu koji želite postići.

Ovo su tri predloga kupke.

Kupka od borovnice

Eterično ulje od borovnice pobrinuće se za sprečavanje razvoja gljivica i bakterija, smanjenje bolova i grčeva te snažno detoksikacijsko djelovanje. Ukoliko želite da uživate u ovoj kupki, u punu kadu dodajte tri kapi ulja od borovnice te šaku kuhinjske soli.

Kupka od đumbira

Đumbir će vašem tijelu pružiti mnoštvo pozitivnih stvar. Nakon ove kupke vaši mišići biće opušteniji, što je jedan od antistres djelovanja. Takođe, đumbir će dodatno doprinijeti vašem imunitetu. Đumbir je u kupkama poželjan u svim svojim oblicima, bilo da se radi o prahu ili svježem plodu.

Kupka od Epsom soli

Epsom soli pomoći će otpuštanju štetne hemikalije koje nakupljamo u svom tijelu kroz proizvode koje svakodnevno unosimo i koristimo, pomaže nadoknaditi izgubljeni magnezijum u tijelu.

Ukoliko se želite opustiti uz ovu kupku biće vam dovoljna šaka Epsom soli i 10 kapi eteričnog ulja po sopstvenom izboru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније