Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

07. 03. 2013. 13:05 >> 13:10

U PORASTU

Ko se 'popravlja' estetskim zahvatima?

Džoan Rivers bila je na 739 tretmana, Keli Ripa loše raspoloženje liječi botoksom, Džejmi Li Kertis žali što je ikada bila na estetskom zahvatu, a Nikol Kidman bila je na operaciji da bi ponovno mogla da pomijera lice ukočeno od ranijih zahvata.

 

Podaci koje je za proteklu godinu objavilo Američko društvo plastičnih hirurga, pokazuje da su kozmetičkim zahvatima sklone i obične žene.

Prema toj statistici, mali invazivni tretmani pomlađivanja lica bili su na svom vrhuncu prošle godine. To je treća godina zaredom da žene troše ne tako male cifre da bi izgledale mlađe, čvršće, zategnutije, a metode koje su birale variraju od injekcija botoksa, punjenja hijaluronom, lasera ili mikrodermoabrazije.

Broj tretmana botoksom porastao je za osam odsto, što znači da je prošle godine obavljeno 6,1 miliona zahvata, najveći broj do sada.

Mikrodermoabrazija je takođe imala rast od osam odsto, dok su tretmani punjenja mekih tkiva rasli pet ,a hemijski pilinzi dva odsto. 

Zvijezde poput Keli Ripe, Dženifer Aniston i Kortni Koks, s ponosom su objavile da su se malo pomogle botoksom i filerima kako bi izgledale svježije.

Ima i onih koje su priznale da žale što su se poslužile uslugama plastičnih hirurga. Nikol Kidman nedavno je otkrila da je bila na estetskoj operaciji, ali samo zato da bi, kako kaže, ponovno mogla da pokreće svoje lice. 

Evo koje su zvijezde priznale da su se malo uljepšale estetskim zahvatima:

Doli Parton
Kantri zvijezda proslavila se brojem svojih plastičnih operacija. Parton je korigovala kapke, usne, grudi, a bila je  bila na više tretmana pomlađivanja lica.

Džoan Rivers
Rivers je vrlo otvoreno priznala svoju ljubav prema plastičnoj hirurgiji, otkrivši kako je imala 739 različitih operacija i tretmana. 

Melani Grifit
Glumica je priznala da je bila na podizanju grudi 1991. nakon što je rodila svoje drugo dijete i da je usne punila injekcijama kolagena. Za britanski list "Miror" 1999. je izjavila:

'Razmišljam o plastičnoj operaciji, ali ne mogu reći na kojem mjestu. Teško je imati 40 godina. Često pomislim kako bih voljela da mi neko stavi zatvarač i zategne sve prema gore.' 

Patricia Hiton
Debra Barone iz popularne televizijske serije 'Svi vole Rejmonda' i majka četvoro djece u stvarnom životu otkrila je zašto je bila na operaciji podizanja grudi i zatezanju stomaka. 'Sjeta, samo sjetaa. Imala sam četiri porođaja carskim rezom i moj je stomak izgledao kao karta svijeta, grudi su mi bile loše od dojenja. Samo sam htjela da uđem u haljine i  da ih napokon nosim.' 

Rosana  Bar
Ona je  2003. progovorila o zatezanju stomaka, korekciji nosa, smanjenju grudi i fejsliftingu. 'Želim implantate u zadnjici i smanjenje struka. Ali kako je prošlo već deset godina od posljednje operacije, malo sam prestrašena. Stara sam i ne znam bih li se probudila iz anestezije.'

Hauard Stern
U jednoj je od svojih emisija Hauard Stern priznao je da je bio na liposukciji brade i korekciji nosa. 

Džejmi Li Kertis
U intervjuu za "Pipl" glumica je izjavila da je otišla pod nož, iako nije priznala što je 'popravila', odnosno pokvarila. 'Od toga izgledam gore. I osjećam se gore.' 

Džordž Kluni
Kod Opre je glumac priznao da je bio na operaciji podizanja kapaka. Kasnije je u jednom časopisu potvrdio da se samo šalio.

Keli Ripa

Ona se navodno povjerila prijateljici: 'Kad sve drugo propada, treba mi injekcija botoksa pravo u čelo. Što više botoksa.' U časopisu "El" je izjavila da je botoks ubrizgala i pod pazuh, da se ne bi znojila.(Huffington Post)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније