Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

21. 08. 2014. 23:52 >> 23:51

VODA, PA MASNOĆE

Greške zbog kojih ne možete da smršate

Znojite se u teretani, ne jedete dovoljno, ali poslije početnog uspjeha u mršavljenju kazaljka na vagi se ne pomjera? Šta ste učinili pogrešno?

 Vjerovatno ste napravili dvije osnovne greške zbog kojih su vaši napori bili unaprijed osuđeni na neuspjeh.

Vjerovali ste da su kilogrami koji su bili izgubljeni na početku – masnoće.

Nažalost, to je bila voda! Prije nego što vaše tijelo počne da se rješava pravog krivca težine – masnoća, mora da se riješi rezervi vode. Ova faza prolazi brzo i lako, ali to nije pravo mršavljenje.

Ne olakšavate sebi mršavljenje. Faza spaljivanja masnoća traje neuporedivo duže. Za vidljive rezultate morate pričekati mjesecima, što zahtijeva disciplinu i strpljenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније