Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

01. 09. 2014. 10:08 >> 10:07

POGLEDAJTE

Šta prva jutarnja kafa radi vašem mozgu

Rijetko koja odrasla može da zamisli da započne dan, a posebno ponedjeljak, bez barem jedne šoljice kafe. Ali, malo ko zna šta to zapravo omiljena “droga” radi našem tijelu.

Bez obzira na to da li više volite da popijete tursku, nes, kapućino, makjato, produženi ili kratki espreso - učinak je isti. Dovoljno je samo da srknete gutljaj kafe da bi postali srećni i orniji za nove radne pobjede!

Međutim, nadamo se da vam je jasno da je kafa jedna vrsta droge na koju je vrlo lako navući se.

Kafa u određenom momentu ima isti efekat na naš mozak kao kokain, a ukoliko imate 70 kilograma, toliko šoljica kafe vas može ubiti.  

Pogledajte video i saznajte kako kafa “radi”, kakaf efekat ima na naš mozak i zašto nam je toliko ukusna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније