Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ Blic žena ]

24. 09. 2014. 13:30 >> 13:29

ČUDNOVATO DEJSTVO

Pijte mlaku vodu i topite kilograme

Ovo je dijeta koju su osmislili farmaceutkinja Sumiko i njen muž Hitoši, koji je izgubio čak 18 kilograma uz nju. Najbitnije je da ujutru jedete banane i da tokom dana pijete mlaku vodu, a rezultati će biti vidljivi već nakon dvije nedjelje

 

Za doručak možete da pojedete više od jedne banane, isključivo sirove, ali nemojte da se prejedete. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete da jedete banane, zamijenite ih bilo kojim drugim voćem. Ako ste i dalje gladni, sačekajte 15 minuta, pa ako i dalje osjećate glad pojedite bilo šta drugo, ali u malim količinama.

Za ručak i večeru jedite normalno. Preporučuje se da ne večerate nakon 18 sati. Nema posebnih pravila o ručku i večeri u ovoj dijeti, a ni zabranjenih namirnica, bitno je da izbjegavate prženu hranu i da se ne prejedate.

Jedino piće koje smijete da pijete uz obrok jeste mlaka voda, i to u manjim gutljajima. Nakon 15 časova možete da pojedete neku poslasticu kao što su čokolada ili keks, mada je najbolje da to bude komad voća.


Primjer jelovnika

Doručak: banane; kajgana, grejpfrut, šolja zelenog čaja.

Ručak: 2 kuvana jaja, velika miješana salata sa šargarepom, brokolijem, crnim lukom, paradajzom i zelenom salatom.

Užina: jogurt, šaka bobičastog voća.

Večera: ćureće grudi, parena šargarepa i špargle.

.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније