Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

23. 06. 2018. 12:55 >> 12:47

ZA PREKO 17 MILIONA

Sin Patrika Klajverta prešao u Romu

Fudbalski klub Roma sinoć je zvanično predstavio 19-godišnjeg Džastina Klajverta kao svog novog igrača.

Sin nekada slavnog holandskog fudbalera Patrika stigao je u “vječni grad“ iz Ajaksa za obeštećenje od 17,25 miliona eura.

U dogovor dva kluba uključeni su i bonusi, koji zavise od učinka igrača, a koji bi Ajaksu mogli donijeti dodatnih 1,5 miliona eura. Pored toga, holandski klub će od narednog transfera ukoliko bude viši od 25 miliona eura dobiti deset posto iznosa.

Klajvert je sa Romom potpisao petogodišnji ugovor.

Mladi napadač je prošao poznatu i priznatu Ajaksovu školu, a za prvi tim “kopljanika“ debitovao je sa 17 godina. Za Ajaks je odigrao 56 utakmica i postigao 13 golova.

Za "A" reprezentaciju Holandije odigrao je jedan meč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније