Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

28. 03. 2020. 14:44 >> 14:41
2

ČEFERIN

Sezona izgubljena ukoliko se ne nastavi do kraja juna

Fudbalska sezona u takmičenjima pod okriljem Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) ukoliko ne bude nastavljena najkasnije do kraja juna biće najvjerovatnije izgubljena, kazao je predsjednik te asocijacije Aleksandar Čeferin.

On je u intervjuu italijanskom dnevnom listu La Republika kazao da postoji plan za nastavak sezone sredinom maja, u junu ili čak i krajem juna, ali da je neizvjestan.

"Niko ne zna kad će ova pandemija završiti. U kontaktu smo sa ligama, klubovima, a imamo i radnu grupu. Moramo čekati, baš kao i svi drugi", kazao je Čeferin.

On je istakao i da postoji ideja da se završnica ove sezone igra na početku sljedeće, koja bi onda počela nešto kasnije.

"Ne znamo kad će pandemija stati, ne možemo imati ni konačan plan", rekao je Čeferin.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније