Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

10. 03. 2020. 14:21   >>  14:19

URUČENA I DONACIJA

RSCG i CEDIS produžili saradnju

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) uručio je Rukometnom savezu Crne Gore (RSCG) donaciju vrijednu 25 hiljada eura, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da je time dogovoren nastavak saradnje, koja bi trebalo da doprinese daljim uspješnim nastupima prvenstveno reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni i razvoju rukometa u svim centrima Crne Gore.

CEDIS je prva kompanija sa kojom je RSCG zaključio sponzorski ugovor u mandatu novog rukovodstva crnogorske kuće rukometa.

Predsjednik RSCG Petar Kapisoda kazao je da vjeruje da će i ova godina biti uspješna za crnogorski rukomet.

"Nastavak saradnje je logičan sljed događaja nakon brojnih uspjeha koje smo zajednički ostvarili prošle godine. Okrenuti smo novim izazovima - uveliko smo u olimpijskoj godini, koja je veliki izazov za sve nacionalne saveze i sportiste, a naročito za naš koji u svojoj trofejnoj riznici ima jedinu olimpijsku medalju koju su crnogorski sportisti osvojili nakon obnove nezavisnosti", kazao je Kapisoda.

On vjeruje da će rukometašice krajem marta proslaviti olimpijsku vizu i da će rukometaši u junu izboriti prolaz na Svjetsko prvenstvo, kao i da će ljeto biti uspješno i za naše mlađe reprezentativne selekcije.

"Ako bude tako, a siguran sam da će naši momci i djevojke dati sve od sebe da opravdaju očekivanja, ulaganja društveno odgovornih kompanija kao što je CEDIS dobiće puni smisao. Još jednom izražavam zadvoljstvo što je kompanija CEDIS prepoznala Rukometni savez Crne Gore kao partnera sa kojim može da ispuni svoje poslovne ciljeve i vjerujem da će saradnja biti na duže staze i na zadovoljstvo obje ugovorne strane", kazao je Kapisoda.

Izvršni direktor CEDIS-a Zoran Đukanović naglasio je da sport, pored takmičarskog, ima važan vaspitni, zdravstveni, kulturni, socijalni i drugi značaj.

Prema njegovim riječima, u CEDIS-u razvoj sporta posmatraju kao dio ukupnog razvoja države i društva.

"CEDIS kao društveno odgovorna kompanija sa posebnom pažnjom bira partnere kojima će pružiti finasijsku podršku. Da je naša prošlogodišnja odluka o partnerstvu sa RSCG bila ispravna pokazali su rezultati koje su timovi naših selekcija postigli na međunarodnim takmičenjima", kazao je Đukanović.

On je naglasio da ono što svi mogu učiti od rukometnih selekcija, bez obzira da li se bave sportom, rade u korporaciji, organizaciji ili instituciji, su zajedništvo i timski duh koji su neophodni za postizanje uspjeha.

"Po tome su naše Lavice i Lavovi prepoznatljivi. Zato vjerujem da ćete nas na predstojećim takmičenjima, a ima ih dosta ove godine, ponovo učiniti ponosnim i da ćemo zajedno slaviti vaše uspjehe. Imate našu podršku, CEDIS je uvijek uz najbolje", zaključio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније