Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

02. 06. 2020. 15:10   >>  15:22

EVROPSKO PRVENSTVO

"Lavovi" na žrijebu iz drugog šešira

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore biće žrijebana iz drugog šešira na žrijebu za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj 2022.

Žrijeb će biti održan 16. juna (17.00) u Beču.

Iz drugog šešira, osim crnogorskih, rivale će čekati i rukometaši Sjeverne Makedonije, Srbije, Austrije, Bjelorusije, Portugala, Rusije i Holandije.

Iz prvog šešira biće žrijebani Norveška, Švedska, Danska, Francuska, Njemačka, Slovenija, Češka i Island, iz trećeg Švajcarska, Litvanija, Rumunija, BiH, Ukrajina, Letonija, Poljska i Belgija, a iz četvrtog Finska, Italija, Turska, Izrael, Estonija, Grčka, Kosovo, Farska Ostrva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније