Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

15. 12. 2017. 15:00 >> 14:36
2

DEMOKRATE PODNIJELE

Krivična protiv Jovanovića

Demokrate Crne Gore podnijele su Vrhovnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu, protiv Ivana Jovanovića i NN lica povodom napada na poslanika Danila Šaranovića i tri odbornika uoči lokalnih izbora na Cetinju.

Iz te partije pojašnjavaju da je krivičnu prijavu trebalo da podnese nadležni državni tužilac zbog postojanja još najmanje tri krivična djela.

"Očekujemo da se po podnijetoj krivičnoj prijavi postupi u skladu sa zakonom, odnosno da se po njoj postupi bez favorizovanja izvršilaca krivičnih djela u odnosu na oštećene, bez obzira na usku povezanost izvršilaca ovih krivičnih djela sa vladajućom DPS, za čije potrebe su i izvršili naznačena krivična djela. Nije, valjda, poslije svega da se šalju poruke kriminalcima da i u narednim izbornim ciklusima udaraju na opozicione poslanike, kandidate sa odborničkih lista, a da za takve postupke dobiju minorne kazne ili da nikad ne budu otkriveni ili da slobodno šetaju naoružani i da repetiraju pištolje po Crnoj Gori i prijete da će nas sve pobiti, uništavaju dokaze, a da tužilac na sve to žmuri, odnosno to kvalifikuje kao što je to u konkretnom predmetu", istakao je Čađenović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније