Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

20. 07. 2018. 13:53 >> 13:38

MARKOVIĆ - ŠĆEKIĆ

Zajednički do boljeg životnog standarda

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić saglasili su se da Vlada i Opština vide prostor za zajedničko i usaglašeno djelovanje bez rezervi podozrenja, na temama razvoja i valorizacije resursa sa ciljem podizanja kvaliteta života i životnog standarda građana.

Čestitajući građanima Berana sjutrašnji Dan opštine, premijer je ponovio odlučnost i posvećenost Vlade ukupnom napretku Sjevernog regiona.

"Sa tim ciljem je planirano formiranje posebnog fonda za razvoj Sjevera koji bi trebalo da ubrza razvoj", najavio je premijer Marković u razgovoru sa predsjednikom Opštine Berane.

Kako je saopšteno iz Vlade, zaključeno je da je potrebno uložiti dodatne napore kako bi nadležne službe pravovremeno izvršavale svoje obaveze koje se tiču izgradnje infrastrukture.

Predsjednik opštine Berane se zahvalio predsjedniku Vlade na prijemu ocijenivši kao dobru praksu odluku Premijera da se redovno sastaje sa čelnicima lokalnih samouprava.

Sastanku su prisustvovali i direktor Agencije za izgradnju Berana Miro Vešović i savjetnik predsjednika opštine za ekonomski razvoj Darko Stojanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније