Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

16. 08. 2018. 07:39 >> 07:24

O IZBORNOM ZAKONODAVSTVU

Radna grupa u oktobru, neće biti jednostranih poteza

Formiranje radne grupe koja će se baviti optimizacijom izbornog zakonodavstva najrealnije je očekivati u oktobru, rečeno je Pobjedi nezvanično iz Skupštine.

Zajednička radna grupa biće formirana, prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, iako su ocjene Demokrata da im je neprihvatljiv prijedlog da se radi samo „optimizacija izbornog zakonodavstva“, kako je to predložila DPS.

"Očekujem formiranje zajedničke radne grupe. Pokušaćemo da nađemo dogovor. Nećemo praviti jednostrane poteze", kaže Pobjedin izvor.

Najveća parlamentarna partija uputila je inicijativu za formiranje radne grupe, nakon mjesec i po od zahtjeva Demokrata i URE da se osnuje ad hok radna grupa koja bi se bavila raznim temama, od medijskih do izbornih zakona i Sudskog savjeta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније