Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavila: M.M ]

22. 03. 2019. 18:38   >>  19:18 8

DF POZVAO

Organizatori protesta da povuku jednostranu platformu

Demokratski front pozvao je večeras organizatore protesta da povuku sporazum koji su ponudili opozicionim poslanicima, i da svi zajedno počnu razgovore na tu temu.

"DF smatra da je veoma bitno da organizatori protesta još večeras povuku nametnutu jednostranu platformu i da, ako je svima cilj ostavka Mila Đukanovica i Duška Markovica, otpočnemo razgovore od početka, odnosno od praznog, bijelog papira“, kazali su agenciji MINA iz tog političkog saveza.

U DF-u smatraju da je to prevashodno u interesu građana koji se, nakon objavljivanja snimka sa „kovertom", okupljaju već šestu subotu.

„A istovremeno bi eliminisali svaku sumnju u iskrenost ideje o smjeni režima“, kazali su iz DF-a.

Iz tog političkog saveza su ponovo pozvali sve svoje pristalice da sjutra masovno izađu na protest kako bi nastavili misiju demokratskog oslobađanja Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније